Spoštovani starši!

V ponedeljek se vrata vseh naših enot ponovno odpirajo. Najprej bi se rada zahvalila vsem staršem, ki ste se odzvali in imate otroke še nekaj dni doma. Vem, da ste imeli nekateri pri iskanju varstva  za svoje malčke velike težave, vendar pa ste s tem omogočili, da bomo lahko v vrtcu maksimalno upoštevali vse zahtevane ukrepe za preprečitev širjenja okužbe in posledično hitrejše odpiranja vrtca za vse otroke.

V preteklih dneh smo vsi zaposleni pripravili vse, kar je možno narediti pred prihodom otrok. Temeljito smo očistili in razkužili vse prostore in predmete. Pogovorili smo se o ukrepih, ki jih bo potrebno upoštevati in sprejeli nekatere dogovore za varno, a hkrati prijetno bivanje tako za otroke kot za zaposlene. Vsa obvestila o protokolu pri prihajanju in odhajanju ste dobili od vaših vzgojiteljic in vas prosimo, da jih upoštevate.

Sedaj čakamo  le še zadnje dejanje in to je prihod vaših otrok v ponedeljek. Zavedamo se, da nas čaka tudi kakšno presenečenje, zato imejmo v mislih, da je taka situacija za vse nova in da se vsi učimo, ampak sem prepričana, da bomo skupaj zmogli.

Pred ponovnim odprtjem vrtca nas loči le še vikend. Izkoristimo ga, da se v miru pripravimo na novo obdobje, se z otrokom še enkrat pogovorimo o tem, da bo to malce drugačen vrtec, kot ga poznajo, a da jih bodo vzgojiteljice in pomočnice vzgojiteljic pričakale z nasmehom in dobro voljo.

Želim vam lep majski vikend.

Liljana Bošnjak, ravnateljica

Dostopnost