Dobrodošlica

Sep 1, 2022

Spoštovani starši, dragi otroci,

V imenu vseh zaposlenih iz Vrtcev Brezovica izrekamo iskreno dobrodošlico vsem, ki ste danes prestopili prag vrtca. Tako tistim, ki prihajate prvič, kot tistim, ki ste se vrnili po daljših počitnicah ali ste bili odsotni le nekaj dni. Za vse je bila današnja noč nekoliko bolj nemirna in kratka, misli pa so nam uhajale na pravkar minule tople poletne dneve, ki dovoljujejo manj rutine in omogočajo več sproščenosti.

Danes nas je pozdravilo nekoliko hladnejše jutro in poleg toplih jopic so zelo dobrodošli še toplejši objemi vrstnikov in vzgojiteljic, ki jih bodo vaši otroci deležni v izobilju. Skupaj bomo posušili kakšno solzico, pa naj priteče zaradi žalosti ob slovesu s starši ali zaradi sreče ob snidenju z vrstniki.

Spoštovani starši, ne skrbite, naredili bomo vse, da bomo z vašim zaupanjem ustvarili varno in vzpodbudno učno okolje, v katerem se bodo otroci lahko družili z vrstniki in pridobivali zelo potrebne socialne veščine, ob učenju in raziskovanju vsestransko razvijali ter se pripravljali na zahtevnejše okoliščine  v življenju.  

Lepo preživite današnji in vse naslednje dni v tem šolskem letu.

Liljana Bošnjak, ravnateljica

Dostopnost