Spoštovani starši,

skladno s prejetim obvestilom Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport (MIZŠ) z dne 8. 5. 2020, vas obveščamo, da vse enote Vrtcev Brezovica v ponedeljek, 18. 5. 2020, ponovno odpirajo svoja vrata.

Za optimalno organizacijo dela in sledenje navodilom, ki smo jih prejeli s  strani MIZŠ in NIJZ, želimo od vas pridobiti informacijo o vstopu vašega otroka v vrtec. V Vrtcih Brezovica se trudimo in želimo, da bi bili vrtci ponovno odprti za vse zdrave otroke.

Prosimo vas, da v WASCO WEB do torka, 12. 5. 2020, do 15. ure, sporočite vašo namero, ali bo vaš otrok od ponedeljka, 18. 5. 2020, dalje prisoten v vrtcu. Program omogoča vnos odsotnosti otroka, zato vanj označite odsotnost otroka. Tisti, ki v program ne boste vnesli odsotnosti otroka, se bo tretiralo, da boste otroka pripeljali v vrtec.

Prosimo vas, da prav tako do torka, 12. 5. 2020, strokovnim delavkam sporočite, ob kateri uri nameravate pripeljati  otroka v vrtec in kdaj boste prišli ponj, znotraj običajnega poslovnega časa vrtca.

Starši, ki boste otroka pripeljali v vrtec, morate s seboj prinesti izjavo, da je otrok zdrav. Izjavo najdete v priponki pod tem obvestilom in v spletni igralnici skupine.

Prosimo vas, da pri  ponovni vključitvi vrtca upoštevate tudi priložen seznam zdravstvenih omejitev za otroke, pri čemer se posvetujte s pediatrom.

Za vse tiste starše oz. skrbnike, ki boste otroke imeli doma, vrtec ostaja brezplačen. To velja za  čas razglašene epidemije – predvideno do 31. 5. 2020.

V prihodnjih dneh boste preko spletne strani obveščeni tudi o podrobnejših higienskih navodil.

Zahvaljujemo se vam za vaš odgovor in se hkrati veselimo ponovnega odprtja in srečanja z vami ter vas lepo pozdravljamo,

                                                                                                                  Lilijana Bošnjak, ravnateljica

9998_Sklep RSK za pediatrijo 8. korespondencna seja 30042020

izjava starsev pred vstopom otroka v vrtec_sproscanjekriterijevCOVID19

Dostopnost