Spoštovani starši!

Deževno jutro je poskrbelo, da so vse ceste, ki vodijo do vrtca sijoče in brez prahu, sonce, ki je kasneje posijalo  pa je posušilo morebitne solzice. Tudi kakšno vašo☺.

V naše vrtce se je vrnilo veliko otrok, ki so bili v poletnem času na počitnicah in so se razveselili svojih prijateljev in vzgojiteljic. Vsak dan bodo deležni zanimivih aktivnosti, ki so jih za njih pripravile vzgojiteljice in v družbi vrstnikov bo res zabavno odraščati in se učiti, dajati in sprejemati, poslušati, biti slišan in občudovati nepopolnost, ki predstavlja resnično življenje.

Nekateri pa so prvič na svoj znak v garderobi obesili nahrbtnik in pospravili čevlje. Ne razumejo še najbolje, kaj se dogaja, trenutno jim je najbolj pomembno, da vidijo okrog sebe prijazne in nasmejane obraze, ki jim bodo v pomoč, ko bo stiska večja. Verjemite, da bodo kmalu postali člani skupine, v katero se bodo radi vračali in z nasmehom pozdravili prijatelje. Do takrat pa se bomo tako zaposleni kot vi starši izpopolnjevali v umetnosti potrpljenja.

V prvih septembrskih dneh bomo deležni dežja, sonca, smeha in solzic in potrudimo se, da bomo iz vsega tega izdelali mozaik lepih spominov, ki ga bodo otroci ponesli s seboj v odraslost.

Liljana Bošnjak, ravnateljica

Dostopnost