Pred nami je adventni čas. V tem obdobju se pripravljamo na okraševanje domov. Morda bo v letošnjem letu več priložnosti, da dom okrasimo skupaj in sami izdelamo okraske. Vzgojiteljice iz vseh 34. oddelkov so za vas pripravile več predlogov za preprosto izdelavo dekoracij. Nekaj predlogov pa je tudi takšnih, ki so primerni za bolj vešče in spretne roke. Želimo vam prijetne ustvarjalne trenutke, hkrati pa  bomo veseli tudi fotografije vašega izdelka ali okrašenega doma.

Spodaj so dostopni predlogi za dekoracije v adventnem času.

V primeru, da za to nimate časa ali menite, da niste dovolj spretni, se lahko obrnete na vašo vzgojiteljico, ki vam bo poslala katalog različnih izdelkov in adventnih venčkov, ki so jih izdelale strokovne delavke v našem vrtcu. Med njimi so tudi skromna darilca, ki jih lahko podarite svojim najbližjim. Vaši prispevki za te izdelke bodo namenjeni za sklad Vrtcev Brezovica.

Izdelke, ki jih boste izbrali iz kataloga, boste lahko prevzeli v dežurni enoti Notranje Gorice. V primeru, da potrebujete dodatne informacije pokličite Tanjo PEKLAJ na št. 031641426 in  NEŽO HLADNIK na št. 030641425.

S sredstvi, ki smo jih z vašo pomočjo zbrali na lanski Zimski pravljici (4.000 eur) in z dodanim enakim deležem vrtca (4.000 eur) smo kupili novo igralo na Rakitni.

Želimo vam prijetne in zabavne ustvarjalne trenutke.

Praznični čas – ideje za dekoracije.pdf

Dostopnost